Вовед

Енергетската ефикасност во Република Македонија е нова интернет страница на Министерството за економија на Република Македонија, посветена на енергетската ефикасност во смисла на вреден ресурс со кој подобрува квалитетот на живот на граѓаните, се штити животната средина, се овозможува сигурност во снабдувањето со енергија и зачувување на ограничените природни ресурси.

Важни информации

Линкови

Вести

Прочитајте ги последните вести и известувања.

Документи

Закони, регулативи, публикации, ЕУ директиви

Тендери

Јавни повици за тендери

Корисни линкови